Wilt u ook graag Duits leren? Dan bent u van harte welkom bij duitscursus.nl, ihr Deutschkurs in Heiloo, Alkmaar en Noord-Holland!     

Voor zowel particulieren als bedrijven verzorg ik op verschillende niveaus taaltrainingen. Als native speaker geef ik op een deskundig en ervaren manier lessen. Ik zal  u tijdens de actieve, plezierige maar vooral intensieve lessen leren de Duitse taal  te spreken en te verstaan. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek test ik het taalniveau, daarbij maak ik gebruik van de Europese Referentie Kader. Door de behoefteanalyse en het intakegesprek ben ik in staat de eerste les precies op uw niveau te laten aansluiten. Zo verliest u geen kostbare tijd.  Het Europese Referentie Kader (ERK) is een systeem dat het mogelijk maakt taalniveaus voor de moderne vreemde talen binnen Europa met elkaar te vergelijken.  Een goede training vraagt om een trainer met een brede achtergrond en het vermogen zich in anderen in te leven.  Mijn passie en enthousiasme voor het overbrengen van kennis staan garant voor een leerzame cursus.

Wanneer uw bedrijf op de Duitse markt actief is, is het van essentieel belang dat u zowel schriftelijk als mondeling goed kunt communiceren. De taaltraining Duits kan geheel worden toegespitst op uw bedrijf en de branche waarin uw bedrijf actief is.